Takaisin kohtaan Henkilötiedot ja yksityisyys

Yksityisyyskäytäntö

Kun Siskon Siivous vastaanottaa hakemuksesi tai yhteydenottopyyntösi, annat sille oikeuden tallentaa henkilötietosi on-line rekrytointijärjestelmäänsä. Hakija voi hakea tiettyä avointa tehtävää tai jättää tietonsa rekrytointijärjestelmään. Tiedot hakijasta tallennetaan tietokantaan. Henkilöstökoordinaattori Jonna Mertanen vastaa siitä, että asianomainen rekrytoija saa käyttöönsä tiedot voidakseen sovittaa hakijaa vapaana oleviin tehtäviin.

Tarvitsemme sinun hyväksyntäsi voidaksemme hallita hakemustasi/yhteydenottopyyntöäsi. Tällä hyväksynnällä Siskon Siivous saa luvan kerätä, käsitellä ja antaa tietosi muille asianomaisille, jotka käsittelevät hakemuksia ja yhteydenottopyyntöjä. Tällöin tietty osa tiedoista tullaan säilyttämään. Pyydämmekin nyt sinua lukemaan tarkasti tämän tekstin ja klikkaamaan "Hyväksyn", jos ymmärrät ja hyväksyt nämä ehdot.

Henkilötietojasi ei tulla luovuttamaan ulkopuolisille tahoille tai käyttämään muuhun kuin rekrytointitarkoituksiin. Hyväksyt kuitenkin, että Siskon Siivous saattaa siirtää tietosi sisäisesti tai luovuttaa ne kolmannelle osapuolelle, joka toimii heidän laskuun. Tämä saatta tarkoittaa servereitä ja tietokantoja muualla kuin mistä lähetät hakemuksen. Tämä voi sisältää tiedonsiirtoa EU/ESS- ja USA ulkopuolelle.

Siskon Siivous on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Sinulla on oikeus saada tiedot sinusta tallennetuista tiedoista. Jos sinulla on kysyttävää tästä ota yhteyttä meihin sähköpostilla jonna.mertanen@siskonsiivous.fi.

Jos haluat tarkempia tietoja Henkilötietolaista, niin lue lisää: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990523.

Joko Siskon Siivous on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@siskonsiivous.fi
  • Anna-Leena Ettala
  • Anne Schwartz
  • Arja Laakso
  • Auli Vainio
  • Birgitta Gröhn
  • Ene Rätsep
  • Hannele Ryhänen
  • Hannu Koskinen
  • Harry Eerikäinen
  • Helena Haihu-Nurmi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta