Näin haet töihin Siskon Siivoukselle

Me haluamme löytää parhaat osaajat ja mukavimmat työkaverit joukkoomme. Hyvällä hakemuksella tuot esiin omat osaamisesi ja luot hyvän kuvan itsestäsi työntekijänä!

Hae töitä lomakkeella

Hae meille töihin rekrytointisivujemme kautta helposti valmiilla lomakkeella.

  1. Tutustu Siskon Siivouksen avoimiin työpaikkoihin tästä.
  2. Etsi työ, johon haluat hakea
  3. Tarkista, että sinulla on tarvittava osaaminen työhön ja pystyt työskentelemään kyseisellä alueella
  4. Hae työhön lomakkeen kautta - työilmoituksessa painike “lähetä hakemus”
  5. Täytä lomake ja lähetä se meille
  6. Saat vahvistuksen sähköpostiisi vastaanotetusta hakemuksesta
  7. Otamme sinuun yhteyttä hakemuksen perusteella

Jos et löydä itsellesi sopivaa työpaikkaa työpaikkailmoituksistamme, voit lähettää myös avoimen hakemuksen. Avoimen hakemuksen käsittelyyn menee meillä huomattavasti kauemmin aikaa, joten suosittelemme hakemaan suoraan tiettyyn tehtävää.

Voit myös "connectaa" kansamme, jolloin saat sähköpostiisi tiedon uusista työpaikkailmoituksista rekrytointisivuillamme.

Otamme vastaan hakemuksia vain lomakkeen kautta.

How to apply for ajob with Siskon Siivous - English version here!

Kuinka teet hyvän työhakemuksen

Hyvässä työhakemuksessa kerrot itsestäsi ja työkokemuksestasi siten, että meille tulee selvä kuva osaamisestasi ja kuinka sovit meidän työtiimiimme.

Hyvä työhakemus on selkeä ja kertoo miksi haet kyseistä tehtävää. Se on myös tehty kohdistuen juuri kyseiseen hakemaasi työtehtävään.

Jos sinulla ei ole kokemusta siivousalasta, kerro enemmän itsestäsi ja suhtautumisestasi siivoustöihin. Avaa meille, miten saisimme perehdyttämällä juuri sinusta hyvän työntekijän meille.

Jos sinulla on jo kertynyt kokemusta kyseisellä alalla, kerro meille erilaisista kohteista ja työtehtävistä, joita olet tehnyt.

Persoonallisuutesi voi näkyä hakemuksestasi - meillä voi olla oma itsesi!

Tutustu Siskon Siivoukseen

Kun haet töihin yritykseen, on hyvä myös tutustua yrityksen toimintaan. Siskon Siivoukseen pääset tutustumaan blogissamme sekä somekanavissamme Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä.

Siivoojat toimivat eri tiimeissä palvelun ja kohteen mukaan hotelleissa, myymälöissä, ravintoloissa, terveydenhoitotiloissa, toimistoissa, taloyhtiöissä ja erikoissiivouksessa. Erilaisiin palveluihimme asiakkaamme näkökulmasta voit tutustua verkkosivuiltamme.

Millainen on hyvä CV

CV eli ansioluettelo tiivistää kokemuksesi ja osaamisesi helposti selattavaksi kokonaisuudeksi. Sen avulla yritys näkee, onko sinulla tarvittaa osaamista hakemaasi työhön.

Meidän hakulomakkeellamme CV:n jättäminen on vapaaehtoista, mutta suotavaa ja se auttaa erottumaan muista hakijoista. 

Netistä löytyy useita ohjeita CV:n tekemiseen kuten Duunitorin ansioluettelo-ohjeet ja Academic Workin neuvot.

Tee CV vastaamaan hakemaasi työpaikkaa ja ilmoitusta.

Meitä kiinnostaa enemmän työkokemuksesi kuin koulutuksesi, joten tuo hakemuksessasi ja CV:ssä esiin käytännön osaamistasi sekä oppimiasi taitoja.

Kuinka valmistaudut työhaastatteluun

Tule haastatteluun ajoissa ja ilmoita aina haastattelijalle, jos myöhästyt sovitusta tapaamisesta. Ota mukaasi työtodistukset ja hakemaasi työpaikkaan liittyvien koulutusten todistukset. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyystodistuksesi. Tarvitsemme myös passisi ja todistuksen työnteko-oikeudestasi siivousalalla, mikäli tulet EU- tai ETA-alueen ulkopuolelta.

Haastattelussa voit olla oma itsesi, meille jännittäminen on tuttua eikä sitä tarvitse peitellä. Muista kuitenkin, että haastattelussa annat myös kuvan siitä, millainen työntekijä tulet olemaan.

Tutustu Siskon Siivoukseen ennen haastatteluun tulemista ja mieti jo valmiiksi, miksi haluat juuri meille töihin.

Mieti etukäteen, miten kerrot osaamisestasi ja kokemuksistasi niin, että se heijastuu hakemaasi työpaikkaan ja -tehtävään.

Valmistaudu esittelemään itsesi lyhyesti haastattelijalle. Millaisilla sanoilla kuvaisit itseäsi? Mitä sinusta sanotaan työntekijänä? Mitkä asiat motivoivat sinua työssäsi?

Me haluamme napata hyvät työntekijät meille töihin, joten toivomme aina haastattelun johtavan työpaikkaan!

 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta