Siskon Siivous kesätyöt 2020

Tervetuloa kesätöihin Siskon Siivouksen tiimiin kesäksi 2020!

Meillä tehdään työtä yhdessä puhtaiden ja turvallisten tilojen toteuttamiseksi erilaisissa siivouskohteissa ja monipuolisissa työtehtävissä! Etsimme kesätyöntekijöitä niin osa- kuin kokoaikaisesti pääkaupunkiseudulle sekä Pirkanmaalle ja Turkuun.

Palvelumme on jaettu erilaisiin kokonaisuuksiin siivousympäristön mukaan ja meillä voit tehdä kesätöitä sairaala-, hotelli-, ravintola-, porras-, toimisto- ja myymäläsiivouksessa. Siivous on reipasta, fyysistä työtä, jossa näet heti oman työsi tuloksen.

Tarjoamme työtä sinun toiveidesi mukaan pääasiassa arkisin klo 7-18 välillä sekä iltavuoroissa klo 17 jälkeen. Tuntimäärät vaihtelevat kohteesta ja toiveistasi riippuen 12-38 h/vko. Ilmoitathan hakemuksella, millaista työtä ja työaikana mieluiten toivoisit.

Suurin osa työkohteistamme sijoittuu hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrelle!

Lisää kesätöistä blogissamme

Meillä kesätyöpaikka on panostus tulevaisuuteen

Osana kesän siivoustiimiämme

 • Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta, koska koulutamme sinut ennen työtehtäviäsi
 • Teet työtä mukavassa ja kannustavassa tiimissä, jossa voit olla oma itsesi
 • Saat työstäsi kunnon korvauksen
 • Sinulla on mahdollisuus työllistyä yritykseemme kesän jälkeen
 • Opit käytännönläheisiä taitoja, joista hyödyt myös tulevaisuudessa
 • Katsomme työajat ja -tehtävät toiveidesi mukaan

Kaikki Siskon Siivouksen kesätyöntekijät osallistuvat erilliseen koulutukseen ennen kesätöiden alkua. Koulutuksessa opitaan siivouksen periaatteet, joita pääsee kesätöiden aikana soveltamaan käytännössä. Koulutuksesta mainitaan erikseen kesätyön päätteeksi saatavassa työtodistuksessa.

Siivous kesätyönä

Kesätöissä siivoojilla on aikalailla samat tehtävät kuin arkenakin. Toteutat kohteessa siivoustehtävät asiakkaan kanssa sovitun tehtävälistan mukaisesti ja huolehdit oman työsi jäljestä. Siivoaminen vaatii sinulta tarkkaavaisuutta tehtävien suorittamisesta ja itsenäistä työotetta. Olemme jakaneet kesätyöt siivottavan kohteen mukaan, sillä siivoustehtävät vaihtelevat kohteen ominaisuuksien mukaan ja siten myös siellä vaadittavat työntekijän ominaisuudet.

Kesätyöntekijöiltä odotamme

 • Puhtauden arvostusta ja halua luoda puhdasta jälkeä
 • Ripeää ja tarkkaa työotetta tehtäviisi
 • Kykyä kommunikoida tiimisi kanssa suomeksi tai englanniksi
 • Halua kohdata siivouksen ohella iloisesti asiakkaitamme
 • Kiinnostusta fyysiseen työhön

Kesätyöntekijöidemme on pääasiassa oltava 18 vuotta täyttäneitä taataksemme työturvallisuuden ja asiakkaidemme toiveiden täyttymisen.

Vinkit työnhakuun

Näin kesärekrymme etenee

hakijasta kesätyöntekijäksi

Hae meille töihin kesäksi
 1. Käy tutustumassa työpaikkoihin rekrytointisivuiltamme ja etsi itsellesi juuri sinua eniten kiinnostava työtehtävä.
 2. Täytä hakemus valitsemaasi työpaikkaan lomakkeella. Liitä hakemukseen mielellään myös CV:si.
 3. Lähetä tekemäsi hakemus ja saat meiltä sähköpostiisi varmistuksen hakemuksen vastaanottamisesta


Yksi hakemus kesätyöpaikkaan riittää ja voit mainita lomakkeella tai haastattelussa kiinnostuksestasi muihin Siskon Siivouksen kesätyöpaikkoihin. Haethan siis ensisijaisesti siihen tehtävään, mitä mieluiten haluaisit tehdä!

Katso täältä neuvot työnhakuun.

Haastattelussa pääset tutustumaan yritykseemme lähemmin

Haastattelemme osan hakijoista jo maaliskuussa ja loput rekrytointipäivinä, jotka ovat Helsingissä 7.4 ja 8.4. pääkaupunkiseudun kesätöihin ja Tampereella 21.4. Pirkanmaan alueen kesätöihin.

Kutsumme haastatteluun puhelimitse tai sähköpostilla. Jos et tule valituksi haastatteluun, lähetämme sinulle siitä tiedon sähköpostitse viimeistään viikko hakuajan sulkeutumisen jälkeen.

Osaksi Siskon Siivouksen työyhteisöä

Ilmoitamme viimeistään huhtikuun aikana prosessimme etenemisestä ja työhaastattelujen tuloksista. Jos valitsemme sinut tehtävään, keskustelemme tarkemmin työsopimuksen sisällöstä ja sovimme käytännön asioista. Kaikki kesätyöntekijämme osallistuvat koulutukseen, missä opetellaan siivouksen perusteet. Tämän lisäksi sinut perehdytetään siivoukseen työkohteessa. Sinut myös kutsutaan kesän lopulla järjestettävään koko yrityksen elojuhlaan, missä juhlitaan onnistunutta kesää.

Ihanaa saada sinut osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Kaikki työpaikkamme
813176
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta